Izdelki za zahtevnejša ali manj zahtevnejša opravila... Pišite nam

Elektro material

Elektro material primeren za različne nivoje elektro inštalacij na objektih. Poleg inštalacijskega materiala je na voljo tudi pomožni material, pribor za montažo, instrumetni ter žarnice.

Ogrevanje

V primeru da montirate nov ogrevalni sistem ali pa obnavljate obstoječega, naš prodajni program zajema izdelke, ki bodo kos važim zahtevam. Poleg inštalacijskega materiala so na voljo tudi ostali izdelki kot so na primer radiatorji, INOX dimniki...

Vodovod

Prodajni program zajema izdelke, ki so namenjeni notranjim in zunanjim vodovodnim inštalacijam. Izbirate med cevmi, fitingi, jaški, pokrovi, sofoni..

Jeklo

Prodajni program zajema široko paleto izdelkov iz jekla kot so pločevina, profili, cevi, alumij baker, ter izdelkov za varjenje ter rezanje jekla. Nudimo tudi razrez železa po merah, ki jih potrebujete

Ležaji

Na voljo so različni tipi ležajev (kroglični, stožčasti..) različnih kakovostnih in cenovnih razredov. Izbira omogoča, da izberete ležaje gled na svoje potrebe.

Verige in verižniki

Glede na vaše potrebe lahko izbirate med različnimi tipi verigi (pogonske, transportne..) ter verižniki (enoredni, dvoredni..). V primeru, da želite popraviti poškodovano verigo, so na voljo spojni členi različnih dimenenzij.

Jermeni

V prodajnem programu so zajeti klasični, zobati ter ostale oblike jermenov.

Elektro motorji in reduktorji

Prodajni program obsega celovito ponudbo elektromotorjev različnih izvedb in zmogljivosti (enofazni, trofazni..), ki je dopolnjen z različnimi vrstami reduktorjev.


Vijaki

V prodajnem programu je zajeta široka paleta vijakov različnih demenzij. Poleg vijakov so na voljo še matice, podložke, zatiči ter kovice.

Barve

Na voljo so natranje ali zunanje barve za različne podlage kot so les, kovina.. Poleg barv je na voljo tudi pomožni material (čopiči..), material za zaščito ter ostali izdelki namenjeni obdelavi podlage pred začetkom barvanja (kiti, gips..).

Plin

Na voljo so tehnični plini ter plin za domačo uporabo.

Če se zanimate za določene izdelke
nam lahko pošljete povpraševanje Pošlji povpraševanje


ZAKAJ POVPRAŠEVANJE?

Naša ponudba zajema širok spekter izdelkov, ki ga redno dopolnjujemo, ter poskušamo slediti zahtevam trga. Vaše povpraševanje nam pomeni obvezo, da Vam odgovorimo z ustrezno ponudbo.

ODZIVNOST

Povpraševanje, ki nam ga boste poslali, bomo pregledali v najkrajšem možnem času ter Vam pripravili ustrezen odgovor.

DOSTOPNOST

Povpraševanja prejeta preko spletne strani, so za nas pomembna tudi zato, ker se zavedamo, da je tovrstna komunikacija z našimi strankami enostavna in hitra. V prihodnosti se bomo potrudili, da bomo medsebojno komunikacijo še bolj poenostavili ter pohitrili.

KAJ MORAM NAREDITI DANES?

Želite prejemati informacije o novostih? Vpišite svoj
e-naslov in se registrirajte.